Με το ανανεωμένο σλόγκαν «Σας Κρατάμε σε Κίνηση» και αναμνηστικό λογότυπο, η Κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών STAROIL ανακοινώνει τη συμπλήρωση 10 χρόνων λειτουργίας, προσφέροντας υψηλού επιπέδου καύσιμα σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, και ανεβάζοντας παράλληλα τον πήχη όσον αφορά την εξυπηρέτηση πελατών και το σεβασμό του περιβάλλοντος.

Επιλέγοντας να μπει στην αγορά πετρελαιοειδών ως η πρώτη Κυπριακή εταιρεία που εισήγαγε και διένειμε καύσιμα απευθείας σε επιχειρήσεις και ιδιώτες, το 2011 η STAROIL έκανε το επόμενο μεγάλο της βήμα επεκτείνοντας τις υπηρεσίες της στη λιανική πώληση καυσίμων, ανοίγοντας το πρώτο πρατήριο στο χωριό Αυγόρου, στην Αμμόχωστο.

Ενεργώντας στη βάση ενός μακροπρόθεσμου σχεδιασμού, ο οποίος προϋποθέτει τη λειτουργία πρατηρίων σε στρατηγικά σημεία ανά το παγκύπριο, στο ενεργητικό της STAROIL ανήκουν πλέον 8 ιδιόκτητα πρατήρια σε Λευκωσία, Λάρνακα, Πάφο και ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου, με το τελευταίο να ανοίγει τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους στην οδό Πεύκου στη Λακατάμεια. Όλα αυτά έχουν εδραιώσει την εταιρεία στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά των πετρελαιοειδών, και συνέδεσαν τα πρατήρια της με τις τοπικές τους κοινότητες.

Σχολιάζοντας το σημαντικό αυτό ορόσημο, ο Διευθύνων Σύμβουλος της STAROIL κ. Γιώργος Πέτρου δήλωσε ότι «η συμπλήρωση δέκα χρόνων ζωής της STAROIL είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για μας, καθώς βλέπουμε το εγχείρημα που ξεκινήσαμε το 2006 να αποκτά γερές βάσεις, να εδραιώνεται στην αγορά και το σημαντικότερο, να χαίρει της εκτίμησης και εμπιστοσύνης των καταναλωτών». Πρόσθεσε ότι «η επιτυχία μας αυτή, στηρίχθηκε στο ότι εξαρχής λειτουργήσαμε με συγκεκριμένο πλάνο και σχεδιασμό, αλλά και στην σκληρή δουλειά και τον επαγγελματισμό των εργαζομένων της εταιρείας μας. Ως ένδειξη εκτίμησης προς αυτούς, καθώς και τους διαχρονικούς συνεργάτες της STAROIL, στα πλαίσια των εορτασμών για τα 10χρονα, πρόθεση μας είναι να τιμήσουμε όλους τους συντελεστές της μέχρι στιγμής επιτυχίας μας».

Σημειώνεται ότι στα πλαίσια των εορτασμών για τα 10χρονά της, από τον Ιούλη η STAROIL θα προσφέρει στους πελάτες της δώρα συνολικής αξίας 25,000 ευρώ μέσω διαγωνισμού που θα διεξάγεται στα πρατήρια της για περίοδο 10 εβδομάδων.