Με πάνω από ένα αιώνα εμπειρίας στον τομέα των λιπαντικών η Veedol θα κάνει δυναμική είσοδο στην αγορά της χώρας μας

Η Staroil ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με την Veedol, διαμέσω της οποίας γίνεται η αποκλειστική αντιπρόσωπος των παγκοσμίου φήμης λιπαντικών στην Κύπρο. Τα λιπαντικά θα διατίθενται σε πρώτο στάδιο από τα πρατήρια της Staroil σε όλη την Κύπρο, ενώ επιδίωξη της εταιρείας είναι η απόκτηση σημαντικού μεριδίου της αγορά μέσω  συνεργασιών με επιλεγμένους εμπορικούς καταναλωτές και μεταπωλητές. Τα λιπαντικά της Veedol θα βρίσκονται στα πρατήρια της Staroil από τη 1η Ιουνίου.

Με πάνω από ένα αιώνα εμπειρίας στον τομέα των λιπαντικών, η Veedol, η οποία ιδρύθηκε το 1913 και εδρεύει στην Ολλανδία διακρίνεται για την αξιοπιστία και την αποδοτικότητα των λιπαντικών της. Η εξειδίκευση και τεχνογνωσία της εταιρείας στον τομέα των λιπαντικών σε συνδυασμό με τον επαγγελματισμό με την ευρεία γκάμα προϊόντων που προσφέρει, την έχουν καταστήσει στην επιλογή των επαγγελματιών του τομέα εδώ και πάνω από ένα αιώνα. Χαρακτηριστικό είναι δε ότι το λάδι της εταιρείας είχε επιλεγεί για το πρώτο αυτοκίνητο μαζικής παραγωγής, το T-Ford ενώ το 1979 είχε εφοδιάσει με συνθετικά καύσιμα το Διαστημικό Πύραυλο  Columbia στο Διάστημα.

Αναφερόμενος στη συνεργασία της STAROIL με την VEEDOL, ο Διευθύνων Σύμβουλος της STAROIL κ. Γιώργος Πέτρου δήλωσε: «Η επίτευξη της συμφωνίας αυτής αποτελεί ορόσημο για μας, καθώς μας δίνει την ευκαιρία να συνεργαστούμε με μια παγκοσμίου φήμης εταιρεία η οποία διακρίνεται για τον επαγγελματισμό και τη ποιότητα της.» Πρόσθεσε επίσης ότι, «η συνεργασία αυτή δίνει στους Κύπριους οδηγούς μια εναλλακτική και συνάμα ποιοτική επιλογή στην υφιστάμενη γκάμα λιπαντικών σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.»