Η Staroil Cyprus, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, προσέφερε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, οικονομική στήριξη σε τέσσερα κοινωνικά και πολιτιστικά σωματεία του Δήμου Λακατάμιας, με σκοπό την ενίσχυση του έργου που επιτελούν προς όφελος της τοπικής κοινωνίας. Την εισφορά παρέδωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Staroil κ. Γιώργος Πέτρου, στη Δήμαρχο Λακατάμιας, κα. Φωτούλα Χατζηπαπά.

Η οικονομική ενίσχυση οργανωμένων συνόλων που μέσω του έργου τους αναβαθμίζουν την κοινωνία αποτελεί επιδίωξη της Staroil. Επιπρόσθετα, επιθυμία της εταιρείας είναι να εμβαθύνει περαιτέρω την ήδη άριστη σχέση της με την τοπική κοινότητα και τους κατοίκους του Δήμου Λακατάμιας.

O Διευθύνων Σύμβουλος της Staroil, κ. Γιώργος Πέτρου, δήλωσε: «Στη Staroil προσπαθούμε να στηρίζουμε, στο βαθμό του δυνατού, δράσεις και πρωτοβουλίες με κοινωνικό πρόσημο, τόσο σε τοπικό επίπεδο στις περιοχές όπου είναι τα πρατήρια μας, όσο και παγκύπρια. Είμαστε και εμείς ένα αναπόσπαστο κομμάτι της τοπικής κοινότητας και η επιθυμία μας είναι να έχουμε θετική συμβολή στην καθημερινότητα των κατοίκων.»