Τα παγκοσμίου φήμης λιπαντικά REPSOL θα βρίσκονται πλέον στα ράφια όλων των πρατηρίων της εταιρείας πετρελαιοειδών STAROIL, προσφέροντας έτσι στους Κύπριους οδηγούς και επαγγελματίες ακόμη περισσότερες επιλογές και λύσεις για τη λίπανση και προστασία των κινητήρων των οχημάτων τους.

Η REPSOL είναι η μεγαλύτερη εταιρεία ενέργειας στην Ιβηρική χερσόνησο και μία από τις κορυφαίες παγκοσμίως, με έντονη παρουσία στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και αξεπέραστες επιτυχίες σε Moto GP, WRC και Touring.

Η REPSOL διαθέτει πρωτοποριακά και υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας προϊόντα για κάθε εφαρμογή λίπανσης που αφορά μοτοσικλέτα, αυτοκίνητο, επαγγελματικά οχήματα και άλλα. Τα προϊόντα της REPSOL παρέχουν εξειδικευμένες προτάσεις σε θέματα λίπανσης, καλύπτοντας όλο το φάσμα των εφαρμογών, μέσα από μια ευρεία γκάμα εξειδικευμένων λύσεων.

Αναφερόμενος στη συνεργασία της STAROIL με την REPSOL, ο Διευθύνων Σύμβουλος της STAROIL κ. Γιώργος Πέτρου δήλωσε: «Από τώρα και στο εξής, όσοι επισκέπτονται τα πρατήρια της STAROIL θα έχουν ακόμη μια επιλογή σε λιπαντικά ποιότητας, και αυτά δεν είναι άλλα από τα λιπαντικά της διεθνούς αναγνωρισμένης εταιρείας REPSOL. H STAROIL, ως εταιρεία που προσφέρει ποιοτικά καύσιμα στον Κύπριο καταναλωτή, φροντίζει όπως τα προϊόντα τα οποία προτείνει στον καταναλωτή να ανταποκρίνονται σε υψηλά κριτήρια ποιότητας, όπως ακριβώς και τα λιπαντικά της REPSOL».