Εκδήλωση στο Προεδρικό Μέγαρο στις 24 Ιουνίου 2015, υπό την υψηλή προστασία της Πρώτης Κυρίας, κας. Άντρης Αναστασιάδη

Το Ίδρυμα Φίλων Ατόμων με Αλτσχάιμερ, οι Ροταριανοί Όμιλοι Λευκωσίας, Λευκωσίας – Ασπέλια, και οι Ροταράκτορς διοργανώνουν εκδήλωση με τίτλο «Ομορφιά και Υγεία εκ των Έσω», υπό την υψηλή προστασία της Πρώτης Κυρίας κας Άντρης Αναστασιάδη. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Προεδρικό Μέγαρο στις 24 Ιουνίου 2015 και ώρα 17.00, με στόχο την οικονομική ενίσχυση των Κέντρων Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αλτσχάιμερ.

Κατά τη διάρκειά της, διακεκριμένοι επιστήμονες και ειδικοί θα παρουσιάσουν εισηγήσεις και πρακτικές για την υγεία και την ομορφιά. Το θεματολόγιο της εκδήλωσης περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την Πρόληψη του Καρκίνου, την Υγιεινή του Στόματος, την Εναλλακτική Ιατρική, Θεραπείες Αισθητικής Φύσεως με Σκευάσματα και Ενέσιμα Προϊόντα, καθώς και η μέθοδος FAST EFT για την εξουδετέρωση του Stress. Τις ομιλίες θα πλαισιώνουν μικρός αριθμός εκθετών με συναφή προϊόντα.

Στην Κύπρο, υπολογίζεται ότι περίπου 8.000 συνάνθρωποι μας υποφέρουν από την Νόσο Αλζσχάιμερ, γι’ αυτό η συμμετοχή των πολιτών είναι ιδιαίτερα σημαντική με απώτερο στόχο την οικονομική ενίσχυση των δύο Κέντρων Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αλτσχάιμερ. Τα δύο Κέντρα επισκέπτονται καθημερινά άτομα που υποφέρουν από τη νόσο, με σκοπό την ψυχαγωγία τους, αλλά και την παροχή θεραπειών, από εξειδικευμένο προσωπικό όπως είναι η φυσιοθεραπεία, η λογοθεραπεία, η μουσικοθεραπεία και άλλες. Τα δύο κέντρα βρίσκονται στο ίδρυμα Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο Καϊμακλί, και στον Άγιο Θεράποντα στο Λυθροδόντα.

Η τιμή εισόδου στην εκδήλωση έχει καθοριστεί στα 10 Ευρώ, και τα εισιτήρια προπωλούνται στα Πρατήρια Καυσίμων STAROIL, Gavrilina Clinic και από μέλη των Ροταριανών Ομίλων.

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Φίλων Ατόμων με Αλτσχάιμερ κ. Γιώργος Πέτρου δήλωσε: «Με δεδομένο ότι όλα τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για την ενίσχυση των δύο Κέντρων Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αλτσχάιμερ καλούμε ΟΛΟ τον κόσμο να μας τιμήσει με την παρουσία του και να παρακολουθήσει τις ομιλίες των διακεκριμένων επιστημόνων και ειδικών σε σχέση με εισηγήσεις και πρακτικές για την υγεία και την ομορφιά».

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στα τηλέφωνα 22-575004, 99-597810, και 99-556295.