Στο πλαίσιο του στρατηγικού προγράμματος επέκτασης του δικτύου της σε επιλεγμένα σημεία ανά το παγκύπριο, η εταιρεία πετρελαιοειδών STAROIL εγκαινίασε το όγδοο της πρατήριο καυσίμων στην οδό Πεύκου στην Λακατάμεια.

Το νέο, υπερσύγχρονο πρατήριο, που ξεκίνησε τη λειτουργία του στις 10 Μαρτίου 2016, έρχεται να δώσει λύσεις ανεφοδιασμού, και όχι μόνο, σε χιλιάδες οδηγούς της ευρύτερης περιοχής, αλλά και επαγγελματίες, μέσω ενός σημαντικού παρακαμπτήριου δρόμου με εύκολες προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού.

Όπως και στα υπόλοιπα πρατήρια του δικτύου της, η STAROIL προσφέρει όλων των τύπων καύσιμα κίνησης και θέρμανσης, καθώς και υψηλής ποιότητας λιπαντικά Castrol και Repsol.

Ο Διευθύνων σύμβουλος της STAROIL κ. Γιώργος Πέτρου δήλωσε: «Με το νέο πρατήριο επιδιώκουμε να προσφέρουμε ποιοτικά καύσιμα και επαγγελματική εξυπηρέτηση σε όλους τους οδηγούς, με στόχο να ανταποκριθούμε στις ανάγκες του καταναλωτή. 10 χρόνια μετά την έναρξη των εργασιών της εταιρείας, η επέκταση του δικτύου της STAROIL συνεχίζεται με στρατηγική, αλλά και κοινωνική, προσέγγιση. Ο αυξημένος κύκλος εργασιών μας θα μας βοηθήσει στο να συνεχίσουμε και την ισχυρή μας προσφορά στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο, μέσω του προγράμματος κοινωνικής εταιρικής ευθύνης της STAROIL.»