Αποστολή της STAROIL είναι η ομαλή τροφοδοσία βιομηχανικών και οικιστικών μονάδων, καθώς και αυτοκινητιστών με ποιοτικά προϊόντα, με ασφαλή τρόπο και με σεβασμό στο περιβάλλον.
  • STARSTORE
  • STAROIL
  • STARWASH

Προφίλ Εταιρείας

company-profile_thumb2Η STAROIL άρχισε να δραστηριοποιείται από το 2006 με κύριο στόχο να καλύψει το κενό που υπήρχε στο τομέα των εμπορικών καυσίμων. Έγινε η πρώτη κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών που εισήγαγε και διένειμε καύσιμα απευθείας σε επιχειρήσεις και ιδιώτες. Η STAROIL διαφοροποιείται από τον ανταγωνισμό χάρη στην ευέλικτη διοικητική της δομή και την κατάργηση των μεσαζόντων. Με τον τρόπο αυτό μπορεί να παραδώσει καύσιμα σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

Με τερματικούς σταθμούς καυσίμων σε Λάρνακα και Λευκωσία αλλά και βοηθητικούς σταθμούς αποθήκευσης σε διάφορες πόλεις, η STAROIL παραδίδει έγκαιρα και με ασφαλή τρόπο, υψηλής ποιότητας καύσιμα, σε ανταγωνιστικές τιμές, με ιδιόκτητα οχήματα και επαγγελματίες οδηγούς.

Με ένα ευρύ δίκτυο σύγχρονων πρατηρίων προμηθεύει τους αυτοκινητιστές με ποιοτικά καύσιμα και λιπαντικά σε ανταγωνιστικές τιμές. Από τον Μάιο του 2011 η STAROIL έχει εισέλθει στη λιανική αγορά ανοίγοντας το πρώτο της πρατήριο στην Κύπρο. Το δίκτυο πρατηρίων επεκτείνεται σε επιλεγμένα σημεία παρέχοντας επαγγελματικές υπηρεσίες σε ένα φιλικό περιβάλλον για τους καταναλωτές.
Η εμπειρία και ο επαγγελματισμός των εργαζομένων της STAROIL εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα και σε ότι αφορά την ασφάλεια του εφοδιασμού των καταναλωτών. Η εταιρεία έχοντας την κατάλληλη τεχνογνωσία, καθώς και σωστή οργάνωση, εγγυάται άμεση παράδοση και ποιοτική εξυπηρέτηση σε επαγγελματίες αλλά και νοικοκυριά.