Η STAROIL Cyprus, ανακοινώνει με υπερηφάνεια τα εγκαίνια του 13ου πρατηρίου καυσίμων της στην περιοχή Ευρύχου (δρόμος Λευκωσίας-Τροόδους). Η εταιρεία, που έχει εδραιωθεί στην κυπριακή αγορά τα τελευταία 17 χρόνια, συνεχίζει να αναπτύσσεται και να παρέχει υψηλής ποιότητας καύσιμα κίνησης και πετρελαίου θέρμανσης στους καταναλωτές σε κάθε γωνιά της Κύπρου με έμφαση στις απομακρυσμένες περιοχες…. Read more »

Λευκωσία, Κύπρος – 07/06/23 Η Staroil Cyprus, μία από τις πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες εταιρείες καυσίμων στην Κύπρο, ανακοινώνει με υπερηφάνεια τη συνεργασία της με τον Κυπριακό Σύνδεσμο Καταναλωτών και το Superhome Center στα πλαίσια του προγράμματος “Staroil Goes Green”. Η πρωτοβουλία αυτή έχει ως στόχο τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και την προώθηση βιώσιμων εναλλακτικών… Read more »

Τη συμπλήρωση των 15 χρόνων λειτουργίας της γιορτάζει φέτος η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών STAROIL, που έχει κερδίσει την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη των καταναλωτών, χάρη στη φιλική και ανθρώπινη της προσέγγιση, την ποιότητα και την αξιοπιστία που τη χαρακτηρίζουν. Με σλόγκαν «Σας πάμε πιο μακριά», η STAROIL, εδώ και 15 χρόνια, προσφέρει υψηλού επιπέδου καύσιμα και… Read more »

Η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών STAROIL, έχοντας πάντα ως προτεραιότητά της την έμπρακτη προσφορά και αλληλεγγύη προς την κοινωνία, στήριξε για ακόμη μια χρονιά άπορες οικογένειες της τοπικής κοινότητας του Δήμου Λακατάμιας, παρέχοντας τους πασχαλινά δωροκουπόνια για να προμηθευτούν με τα απαραίτητα ψώνια για το φετινό πασχαλινό τραπέζι. Τα δωροκουπόνια για συνολικά 15 οικογένειες, παρέδωσε στη… Read more »

Στρατηγικό πλάνο για τη σταδιακή μείωση των επιπτώσεων στο περιβάλλον από τη δραστηριότητα των θυγατρικών του εταιρειών με τη χρήση Πράσινης Ενέργειας και τη μείωση του ανθρακικού τους αποτυπώματος έθεσε σε εφαρμογή ο Όμιλος PETA Holdings, συνάπτοντας συμφωνία για την αγορά ηλεκτρικού ρεύματος παραγωγής από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ) που θα καλύψουν τις ανάγκες της… Read more »

Η εταιρεία πετρελαιοειδών STAROIL επενδύοντας διαρκώς στην ποιότητα καυσίμων, παρουσιάζει φέτος το εξελιγμένης τεχνολογίας πετρέλαιο θέρμανσης Heating Plus, το οποίο με την προηγμένη του σύσταση παρέχει ακόμη πιο αποτελεσματική θερμαντική απόδοση. Παράλληλα, με την ανανεωμένη φόρμουλα του πετρελαίου θέρμανσης της STAROIL καταγράφεται καθαρότερη και οικονομικότερη καύση, χωρίς να προκαλεί διαβρώσεις, μειώνοντας επίσης αισθητά την οσμή… Read more »

Η STAROIL στηρίζει έμπρακτα το σημαντικό έργο του Παγκύπριου Συνδέσμου Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ), προσφέροντας χρηματικό ποσό ύψους €5.000 στην εκστρατεία ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου. H Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος της STAROIL κα. Λίλιαν Πέτρου ανέφερε: «Στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, η εταιρεία μας, σταθερή στις αξίες της, αναγνωρίζει… Read more »