Η STAROIL στηρίζει έμπρακτα το σημαντικό έργο του Παγκύπριου Συνδέσμου Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ), προσφέροντας χρηματικό ποσό ύψους €5.000 στην εκστρατεία ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου. H Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος της STAROIL κα. Λίλιαν Πέτρου ανέφερε: «Στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, η εταιρεία μας, σταθερή στις αξίες της, αναγνωρίζει… Read more »

Η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών STAROIL και η Αρχή Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων Κύπρου (ΑΑΕΚ), ανακοινώνουν την από κοινού συνεργασία τους για ενίσχυση της προσπάθειας πρόληψης και μείωσης των συνεπειών που επιφέρει η χρήση ουσιών εξάρτησης. Συγκεκριμένα, η STAROIL θα στηρίξει την προσπάθεια της ΑΑΕΚ για τη λειτουργία της Κινητής Μονάδας Μείωσης της Βλάβης “Care Zone”, παραχωρώντας καύσιμα…. Read more »

Η STAROIL ανακοινώνει την ένταξη της στο σχέδιο «Ανταμοιβή» της Τράπεζας Κύπρου. Πληρώνοντας με κάρτες της Τράπεζας Κύπρου σε οποιοδήποτε πρατήριο της STAROIL παγκύπρια, όλο το 24ωρο, οι καταναλωτές μαζεύουν βαθμούς οι οποίοι εξαργυρώνονται σε μελλοντικές αγορές σε 250 επιχειρήσεις και πάνω από 700 σημεία σε όλη την Κύπρο. Επιπλέον, εκτός από βαθμούς, με συναλλαγές… Read more »

Η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών STAROIL και ο μη-κυβερνητικός οργανισμός REACTION ανακοινώνουν την επέκταση της συνεργασίας τους στην από κοινού προσπάθεια ανάσχεσης των επιπτώσεων της εξάπλωσης του κορωνοϊού (COVID-19) στην Κύπρο. Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, η STAROIL έχει αναλάβει, μέσω οικονομικής ενίσχυσης, την κάλυψη μέρους των συνεχώς αυξανόμενων αναγκών που καταγράφονται για την αγορά προστατευτικών… Read more »

Με αίσθημα κοινωνικής υπευθυνότητας και γνώμονα την υγεία και ασφάλεια του προσωπικού, των πελατών αλλά και ολόκληρης της κοινωνίας, η εταιρεία Staroil έχει εφαρμόσει σειρά μέτρων στα πρατήριά της σε όλη την Κύπρο, με βάση τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας στο πλαίσιο της καθολικής προσπάθειας ανάσχεσης της εξάπλωσης του κορονοϊού (Covid-19). Ο Διευθύνων Σύμβουλος της… Read more »

Η Staroil, επέλεξε φέτος να λανσάρει την προώθηση της προσφοράς της για το πετρέλαιο θέρμανσης με έναν διαφορετικό και ευφάνταστο τρόπο, αφού μαζί με τους πελάτες της έχουν αναλάβει επιχείρηση για το «ξεπάγωμα του Άγιου Βασίλη». Θέλοντας να δώσει μια ξεχωριστή και γιορτινή νότα στη φετινή της προσφορά, μέσω της οποίας το κοινό έχει την… Read more »

Με στόχο να παρακινήσει το κοινό της Κύπρου να ανακαλύψει τις ομορφιές του νησιού μας, η Staroil, έδωσε το δικό της στίγμα φέτος το καλοκαίρι, μέσω της καμπάνιας #SummerWithStaroil, επιδιώκοντας την προβολή γνωστών και «άγνωστων» σημείων που αξίζει κανείς να επισκεφθεί. Σε συνεργασία με την travel blogger Κατερίνα Βάσου, δημιούργησε μια τριλογία βίντεο- οδοιπορικών, που… Read more »