Τη συμπλήρωση των 15 χρόνων λειτουργίας της γιορτάζει φέτος η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών STAROIL, που έχει κερδίσει την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη των καταναλωτών, χάρη στη φιλική και ανθρώπινη της προσέγγιση, την ποιότητα και την αξιοπιστία που τη χαρακτηρίζουν. Με σλόγκαν «Σας πάμε πιο μακριά», η STAROIL, εδώ και 15 χρόνια, προσφέρει υψηλού επιπέδου καύσιμα και άψογη εξυπηρέτηση, πάντα με σεβασμό προς το περιβάλλον!

Με το ξεκίνημα των δραστηριοτήτων της το 2006, η STAROIL έγινε η πρώτη κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών που εισήγαγε και διένειμε καύσιμα απευθείας σε επιχειρήσεις και ιδιώτες. Χάρη στην ευέλικτη διοικητική της δομή και την κατάργηση των μεσαζόντων, η εταιρεία διαφοροποιήθηκε από τον ανταγωνισμό, και μέσω των υπερσύγχρονων τερματικών της σταθμών σε Λευκωσία, παραδίδει καύσιμα υψηλής ποιότητας με ασφαλή τρόπο, με τελευταίας τεχνολογίας ιδιόκτητα οχήματα. Επιπλέον, σήμερα η STAROIL λειτουργεί 10 ιδιόκτητα πρατήρια στις επαρχίες Λευκωσίας, Λεμεσού, Λάρνακας, Πάφου και ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου, προμηθεύοντας τους καταναλωτές με ποιοτικά καύσιμα και λιπαντικά σε ανταγωνιστικές τιμές. Στόχος της εταιρείας είναι η περαιτέρω επέκταση του δικτύου της, με επιπρόσθετα πρατήρια που να εξυπηρετούν τοπικές κοινότητες σε όλη την Κύπρο.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της STAROIL κ. Γιώργος Πέτρου δήλωσε «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την ανάπτυξη και την εξέλιξη της STAROIL από το ξεκίνημά της μέχρι και σήμερα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προσωπικό μας, τους συνεργάτες μας και φυσικά στους πελάτες που μας στηρίζουν τα τελευταία 15 χρόνια. Η εμπιστοσύνη και η εκτίμηση που εισπράττουμε μας επιτρέπει και μας προτρέπει να προχωράμε διαρκώς μπροστά και να εξελισσόμαστε διαρκώς για να μπορούμε να ανταποκρινόμαστε άμεσα και αποτελεσματικά στις ανάγκες της αγοράς.»

Αναφερόμενος στο επεκτατικό πλάνο της STAROIL ο κ. Πέτρου, διαβεβαίωσε ότι παρά τις καθυστερήσεις που προκάλεσε η πανδημία «η στρατηγική της γεωγραφικής επέκτασης του δικτύου πρατηρίων της STAROIL συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, στοχεύοντας στη λειτουργία και νέων πρατηρίων εντός του τρίτου και τέταρτου τριμήνου του έτους, ως επίσης και της εγκατάστασης Φωτοβολταικών Συστημάτων στα πρατήρια της». Με βάση το πλάνο της εταιρείας, δήλωσε ο κ. Πέτρου,  το δίκτυο της STAROIL αναμένεται να φτάσει τα 15 πρατήρια παγκύπρια μέχρι το τέλος του 2022, ενώ παράλληλα, επέκταση θα υπάρξει και στον στόλο σύγχρονων βυτιοφόρων οχημάτων της εταιρείας.