Η εταιρεία πετρελαιοειδών STAROIL επενδύοντας διαρκώς στην ποιότητα καυσίμων, παρουσιάζει φέτος το εξελιγμένης τεχνολογίας πετρέλαιο θέρμανσης Heating Plus, το οποίο με την προηγμένη του σύσταση παρέχει ακόμη πιο αποτελεσματική θερμαντική απόδοση. Παράλληλα, με την ανανεωμένη φόρμουλα του πετρελαίου θέρμανσης της STAROIL καταγράφεται καθαρότερη και οικονομικότερη καύση, χωρίς να προκαλεί διαβρώσεις, μειώνοντας επίσης αισθητά την οσμή του πετρελαίου.

Με την εγγύηση και αξιοπιστία της STAROIL, η εταιρεία φέρνει «τη ζεστασιά στο σπίτι μας» με το εξελιγμένο πετρέλαιο θέρμανσης Heating Plus, με μικρότερη επιβάρυνση στο περιβάλλον λόγω μειωμένων εκπομπών ρύπων και με άμεση παράδοση χωρίς επιπρόσθετη χρέωση.

Η αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος της STAROIL κ. Λίλιαν Πέτρου δήλωσε: «Πρώτιστος στόχος μας είναι η συνεχής εξέλιξη της αμοιβαίας εκτίμησης μεταξύ της εταιρείας και των καταναλωτών που συνεχίζουν να επιλέγουν τη STAROIL για το πετρέλαιο θέρμανσης τους κάθε χρόνο. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τη νέα φόρμουλα Heating Plus, καθώς δίνουμε την ευκαιρία στο κοινό να προμηθευτεί άριστης ποιότητας καύσιμα, με άψογη εξυπηρέτηση, εξοικονομώντας παράλληλα χρήματα».

Για παραγγελίες μπορείτε να απευθυνθείτε μέσω της ιστοσελίδα της εταιρείας, www.staroilcyprus.com, στο τηλ. 7777 2112 ή στα επιτόπου πρατήρια.