Μελέτη Εκτίμησης των Επιπτώσεων στο Περιβάλλον (ΜΕΕΠ) για κατασκευή και λειτουργία πρατηρίου πετρελαιοειδών εντός της κοινότητας Ορμήδειας, στην επαρχία Λάρνακας. Κατεβάστε το αρχείο “ΜΕΕΠ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΡΑΤΗΡΙΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΩΝ ” εδώ Κατεβάστε όλα τα παραρτήματα εδώ

«Αργυρός Προστάτης του Περιβάλλοντος» για τις δράσεις που υλοποίησε η εταιρεία κατά το 2018 Σε μια σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία του Εξοχότατου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη και του Υπουργού Γεωργίας Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Κώστα Καδή, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Staroil, Γιώργος Πέτρου παρέλαβε το τιμητικό βραβείο του… Read more »

Η Staroil στo πλαίσιo του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της, ‘Staroil Goes Green’ που στόχο έχει την υλοποίηση δράσεων για τη βελτίωση του περιβάλλοντος και την ευαισθητοποίηση των καταναλωτών, ανακοινώνει την εγκατάσταση ειδικών κάδων ανακύκλωσης μπαταριών σε όλα της τα πρατήρια, σε συνεργασία με την Green Dot και την AΦΗΣ Κύπρου. Οι μπαταρίες σε αντίθεση… Read more »

Η Staroil με μεγάλη υπερηφάνεια, ανακοινώνει την τιμητική της διάκριση από τα Παγκύπρια Περιβαλλοντικά Βραβεία για Επιχειρήσεις και Οργανισμούς για το 2018, με το βραβείο «Αργυρός Προστάτης του Περιβάλλοντος». Το βραβείο αυτό, έρχεται λίγους μήνες μετά από την έναρξη του προγράμματος ΕΚΕ ‘Staroil Goes Green’ το οποίο περιλαμβάνει δράσεις και ενέργειες της εταιρείας για τη… Read more »

Η STAROIL ανακοινώνει την πολύ-αναμενόμενη έναρξη λειτουργίας του νέου της πρατηρίου στην οδό Δημοκρατίας, στη Λεμεσό. Με το άνοιγμα του νέου πρατηρίου, το οποίο είναι το 10ο ιδιόκτητο της κυπριακής εταιρείας καυσίμων, συνεχίζεται η υλοποίηση του στρατηγικού σχεδιασμού της STAROIL για την επέκταση του δικτύου της σε επιλεγμένα σημεία ανά το παγκύπριο. Το νέο, υπερσύγχρονο… Read more »

Η STAROIL με το πρόγραμμα της ‘Staroil goes Green’ αναλαμβάνει δράση για ένα περιβάλλον απαλλαγμένο από την πλαστική σακούλα και το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου θα διανέμει εντελώς δωρεάν στα πρατήρια της οικολογικές τσάντες. Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της ευρύτερης δραστηριοποίησης της εταιρείας για να καταστήσει την λειτουργία της φιλική στο περιβάλλον αλλά και… Read more »

STAROIL and road safety NGO “REACTION Youth for the Prevention” sealed their long-lasting collaboration, signing an agreement making the company an Official Sponsor and supporter of the NGO. Over the past few years, Staroil had a seamless cooperation with Reaction, lending support and being actively involved in the organization’s campaigns to reduce the number of traffic… Read more »