Λευκωσία, Κύπρος – 07/06/23

Η Staroil Cyprus, μία από τις πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες εταιρείες καυσίμων στην Κύπρο, ανακοινώνει με υπερηφάνεια τη συνεργασία της με τον Κυπριακό Σύνδεσμο Καταναλωτών και το Superhome Center στα πλαίσια του προγράμματος “Staroil Goes Green”. Η πρωτοβουλία αυτή έχει ως στόχο τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και την προώθηση βιώσιμων εναλλακτικών λύσεων για την ψύξη των χώρων.

Στο πλαίσιο αυτό, η Staroil Cyprus θα παράσχει οικονομική ενίσχυση για την αγορά έως και 300 ανεμιστήρων για μειωμένη κατανάλωση ενέργειας. Η εταιρεία θα καλύψει 15 ευρώ του συνολικού κόστους κάθε ανεμιστήρα. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Η δράση αυτή στοχεύει στην ευαισθητοποίηση του κοινού για την ανάγκη μείωσης της κατανάλωσης ενέργειας και την προστασία του περιβάλλοντος. Επιπλέον, η χρήση ανεμιστήρων αντί για air-condition μπορεί να αποτελέσει μια αποτελεσματική λύση για την ψύξη των χώρων κατά τους θερινούς μήνες, μειώνοντας ταυτόχρονα το αποτύπωμα άνθρακα.

Η Διευθύντρια της Staroil Cyprus, Λίλιαν Πέτρου δήλωσε: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με τον Κυπριακό Σύνδεσμο Καταναλωτών σε αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία. Είναι ουσιαστικό να ενθαρρύνουμε τις βιώσιμες πρακτικές και να δώσουμε το παράδειγμα για μια πιο πράσινη και βιώσιμη Κύπρο.”

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα “Staroil Goes Green”, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας.

Σχετικά με τη Staroil Cyprus:

Η STAROIL είναι μια από τις πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες κυπριακές εταιρεία πετρελαιοειδών με δίκτυο πρατηρίων σε όλο το νησί. Η εταιρεία δεσμεύεται να παρέχει υψηλής ποιότητας καύσιμα και εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών στους πελάτες της. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.staroilcyprus.com