Η STAROIL Cyprus, ανακοινώνει με υπερηφάνεια τα εγκαίνια του 13ου πρατηρίου καυσίμων της στην περιοχή Ευρύχου (δρόμος Λευκωσίας-Τροόδους).

Η εταιρεία, που έχει εδραιωθεί στην κυπριακή αγορά τα τελευταία 17 χρόνια, συνεχίζει να αναπτύσσεται και να παρέχει υψηλής ποιότητας καύσιμα κίνησης και πετρελαίου θέρμανσης στους καταναλωτές σε κάθε γωνιά της Κύπρου με έμφαση στις απομακρυσμένες περιοχες.

“Το νέο μας πρατήριο στην περιοχή Ευρύχου αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο στη στρατηγική διεύρυνσης του δικτύου πρατηρίων μας σε ολόκληρη την Κύπρο”, δήλωσε η Διευθύντρια της Staroil Cyprus, Λίλιαν Πέτρου.

“Το νέο μας πρατήριο είναι το αποτέλεσμα της συνεχούς δέσμευσής, και της συλλογικής προσπάθειας ολόκληρης της ομάδας της Staroil Cyprus στην παροχή υψηλής ποιότητας καυσίμων και άριστης εξυπηρέτηση πελατών παγκύπρια.”

Το νέο πρατήριο καυσίμων στην Ευρύχου, προσφέρει στους πελάτες την ευκαιρία να επωφεληθούν από την εξαιρετική ποιότητα των καυσίμων αλλά και των λιπαντικών Fuchs, τα οποία η STAROIL διανέμει αποκλειστικά στην Κύπρο. Επιπλέον, οι πελάτες θα μπορούν να εκμεταλλευτούν τις υπηρεσίες που παρέχει το πρατήριο, σε ένα φιλικό και άνετο περιβάλλον.

“Ο στόχος μας είναι να είμαστε ο προτιμώμενος προμηθευτής καυσίμων κίνησης και πετρελαίου θέρμανσης για τους κατοίκους και τις επιχειρήσεις στην περιοχή Ευρύχου και των γειτονικών περιοχών”, συμπλήρωσε η κα. Πέτρου.

Η STAROIL επιδιώκει διαρκώς να προσφέρει στους πελάτες της τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες, διατηρώντας πάντα τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας και περιβαλλοντικής ευθύνης.

Σχετικά με τη Staroil Cyprus:

Η STAROIL είναι μια από τις πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες κυπριακές εταιρείες πετρελαιοειδών με δίκτυο πρατηρίων σε όλο το νησί. Η εταιρεία δεσμεύεται να παρέχει υψηλής ποιότητας καύσιμα και εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών στους πελάτες της. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.staroilcyprus.com.