Με κάθε γέμισμα αξίας 20 Ευρώ διεκδικήστε καύσιμα 300 Ευρώ κάθε μήνα

Αυτά τα Χριστούγεννα, η εταιρεία πετρελαιοειδών STAROIL δίνει την ευκαιρία στους χιλιάδες οδηγούς που επισκέπτονται τα πρατήριά της, να διεκδικήσουν δωρεάν καύσιμα αξίας 300 Ευρώ! Η συμμετοχή στις δύο κληρώσεις, που θα πραγματοποιηθούν στις 31 Δεκεμβρίου 2015 και 31 Ιανουαρίου 2016, μπορεί να γίνει εύκολα και γρήγορα καθώς με κάθε γέμισμα καυσίμων αξίας 20 Ευρώ, εξασφαλίζουν το σχετικό κουπόνι, με τη συμπλήρωση του οποίου συμμετέχουν αυτόματα στη διαδικασία διεκδίκησης του δώρου.

Ο διαγωνισμός ισχύει για τα πρατήρια της STAROIL σε Ανθούπολη, Τσέρι, Πέρα Ορεινής και Παλιομέτοχο στην Επαρχία Λευκωσίας, στο Κίτι στην Επαρχία Λάρνακας, και Χλώρακα στην Επαρχία Πάφου. Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των συμμετοχών, επομένως, όσα περισσότερα κουπόνια συμπληρωθούν, αντίστοιχα τόσες ευκαιρίες υπάρχουν για διεκδίκηση του δώρου! Στις 31 Δεκεμβρίου 2015 και 31 Ιανουαρίου 2016, θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις στα έξι συμμετέχοντα πρατήρια και θα ανακοινώνονται οι 6 νικητές κάθε φορά που θα λάβουν το δώρο των 300 Ευρώ σε καύσιμα.

Αναφερόμενος στο διαγωνισμό, ο Διευθύνων Σύμβουλος της STAROIL κ. Γιώργος Πέτρου, δήλωσε: «Η ανάπτυξη της STAROIL τα τελευταία χρόνια οφείλεται κατά κύριο λόγο στους καταναλωτές που την επιλέγουν και την εμπιστεύονται. Γι’ αυτό το λόγο και εμείς ανταποδίδουμε με αυτό τον χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό, τον οποίο οι πελάτες μας έχουν αρχίσει άμεσα να αγκαλιάζουν με τις συμμετοχές τους. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους και καλές γιορτές!»