Η Staroil, επέλεξε φέτος να λανσάρει την προώθηση της προσφοράς της για το πετρέλαιο θέρμανσης με έναν διαφορετικό και ευφάνταστο τρόπο, αφού μαζί με τους πελάτες της έχουν αναλάβει επιχείρηση για το «ξεπάγωμα του Άγιου Βασίλη». Θέλοντας να δώσει μια ξεχωριστή και γιορτινή νότα στη φετινή της προσφορά, μέσω της οποίας το κοινό έχει την ευκαιρία να μπει σε κλήρωση διεκδικώντας ηλεκτρικά scooters και ποδήλατα, η Staroil υποδέχεται τη χειμερινή περίοδο με άκρως εορταστική διάθεση!

Από τα μέσα Νοεμβρίου μέχρι και το τέλος Ιανουαρίου 2020, οι πελάτες της Staroil που θα παραγγείλουν πετρέλαιο θέρμανσης 200 λίτρων και άνω, θα παραλαμβάνουν με την παράδοση του καυσίμου κουπόνια συμμετοχής στον διαγωνισμό.

Η κλήρωση, που θα χαρίσει σε είκοσι τυχερούς πλούσια δώρα, θα πραγματοποιηθεί σε δύο φάσεις: τέλος Δεκεμβρίου, θα ανακοινωθούν οι πρώτοι δέκα νικητές που θα κερδίσουν ηλεκτρικά scooters και ποδήλατα, και τέλος Ιανουαρίου 2020, οι υπόλοιποι δέκα.

Με την εγγύηση και αξιοπιστία της Staroil, το κοινό μπορεί να προμηθευτεί εξελιγμένο πετρέλαιο θέρμανσης με μικρότερη επιβάρυνση στο περιβάλλον, λόγω μειωμένων εκπομπών ρύπων, σε ανταγωνιστικές τιμές και άμεση παράδοση χωρίς επιπρόσθετη χρέωση, διεκδικώντας παράλληλα τα δώρα του διαγωνισμού.

Λάβετε μέρος στη φετινή «επιχείρηση» για το «ξεπάγωμα του Άγιου Βασίλη» με τη Staroil.

Περισσότερες πληροφορίες στο 77772112 ή στη σελίδα Staroil Cyprus στο Facebook.