Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της 22η Σεπτεμβρίου η ετήσια τελετή βράβευσης των πρατηρίων μας που ξεχώρισαν, στα πλαίσια των Star Awards.

Πρατήριο της χρονιάς αναδείχθηκε το πρατήριο της Staroil στην Χλώρακα το οποίο και έλαβε και το Αστέρι της Χρονιάς. Παράλληλα, ως επιβράβευση για την επιτυχία τους αυτή, όλα τα μέλη του προσωπικού του πρατηρίου έλαβαν ως δώρο μια διανυκτέρευση για δύο άτομα σε ξενοδοχείο.

Το δεύτερο βραβείο έλαβε το πρατήριο του Παλιομετόχου με τα μέλη του προσωπικού του να λαμβάνουν ένα δωρεάν δείπνο από τη Staroil.

Ο διαγωνισμός Starawards είναι ένας θεσμός που εισήγαγε η Staroil για να επιβραβεύσει τις προσπάθειες και τη δουλειά των πρατηρίων της ενώ η ετήσια τελετή βράβευσης του πρατηρίου της χρονιάς αποτελεί και μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των πρατηριούχων και των συνεργατών της εταιρείας. Δίνει δε την δυνατότητα στην εταιρεία να εκφράσει την εκτίμηση της προς το προσωπικό της για τον επαγγελματισμό και τη συνεχή του συνεισφορά στη πρόοδο της Staroil.