Την πολυετή και διαρκή τους συνεργασία επισφράγισαν ο Μη-Κυβερνητικός Οργανισμός ‘REACTION Youth for the Prevention’ και η Staroil, με την εταιρεία να γίνεται και επίσημα πλέον Διαχρονικός Χορηγός και υποστηρικτής του οργανισμού.

Η Staroil έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια μια αγαστή συνεργασία με το Reaction μέσω της οποίας έχει στηρίξει, συμμετέχοντας ενεργά, στις δράσεις του οργανισμού για μείωση των τροχαίων συγκρούσεων. Στο πλαίσιο της συνεργασίας τους, η εταιρεία, έλαβε μέρος με το προσωπικό της στις  Ευρωπαϊκές Νύχτες χωρίς Ατυχήματα που ο οργανισμός διοργανώνει κάθε χρόνο ενώ έχει χορηγήσει τη διενέργεια σεμιναρίων για την οδική ασφάλεια στα στρατόπεδα.

Έχοντας καταστεί πλέον Διαχρονικός Χορηγός και υποστηρικτής του Reaction, η Staroil θα αποκτήσει ακόμη πιο ενεργό ρόλο στις εκστρατείες και δράσεις του οργανισμού. Στο πλαίσιο της συνεργασίας τους θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην οδική ασφάλεια και ανάπτυξη κουλτούρας ασφαλής οδήγησης, που αποτελούν προτεραιότητες για τη Staroil, καθώς και στη στήριξη ευπαθών ομάδων. Είναι βασική πεποίθηση της εταιρείας ότι οι τροχαίες συγκρούσεις είναι εκ των σημαντικότερων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η κυπριακή κοινωνία και είναι απαραίτητο να διαμορφωθεί μια οδική κουλτούρα που βασίζεται στη συνετή και ασφαλή οδήγηση.

O Διευθύνων Σύμβουλος της STAROIL, κ. Γιώργος Πέτρου, δήλωσε: «Η συνεργασία αυτή είναι σημείο υπερηφάνειας και τιμής για εμάς σαν Staroil, καθώς μας επιτρέπει να συμβάλλουμε ενεργά στην προσπάθεια ενός οργανισμού που έχει αναπτύξει αξιοθαύμαστη δράση σε τομείς ιδιαίτερης σημασίας και αξίας. Παράλληλα επαναβεβαιώνει τη θέληση μας να συνεχίσουμε να στηρίζουμε τις πρωτοβουλίες του Οργανισμού για να επιτύχει την αποστολή του, κυρίως για την εμπέδωση οδηγικής παιδείας στο νησί μας.»

Από πλευράς του ο Πρόεδρος του REACTION, κ. Μάριος Σταύρου δήλωσε: «Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες προς τον κ. Πέτρου και την Staroil για τη διαχρονική στήριξη που μας παρέχουν. Η επισημοποίηση και θεσμοθέτηση της συνεργασίας αυτής ήταν το φυσιολογικό επόμενο βήμα που θα μας επιτρέψει να εμπλουτίσουμε ακόμη περισσότερο τη δράση, το έργο και κυρίως την προσφορά του Reaction.»