Από τον Μάιο το πρατήριο της Staroil στο Τσέρι θα παρέχει υγραέριο κίνησης

Η  Staroil έχει εξασφαλίσει τη πρώτη άδεια για την παροχή υγραερίου κίνησης σε πρατήριο στην Λευκωσία. Έτσι το πρατήριο της εταιρείας στο Τσέρι θα γίνει το πρώτο στην Λευκωσία που θα προσφέρει την επιλογή του υγραερίου κίνησης στους Κύπριος οδηγούς.

Η εταιρεία έχει ξεκινήσει τις εργασίες για την αναβάθμιση του πρατηρίου οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν τον προσεχή Μάιο. Στο πρατήριο θα εγκατασταθεί υπόγεια δεξαμενή αποθήκευσης του υγραερίου καθώς και σύστημα διανομέα υγραερίου κίνησης σύμφωνα με τους κανονισμούς που επιβάλλει η κυπριακή νομοθεσία. Με την ολοκλήρωση των έργων και την εξασφάλιση των απαραίτητων Τελωνειακών αδειών οι καταναλωτές θα μπορούν να λαμβάνουν υγραέριο κίνησης με απόλυτη ασφάλεια και με τη σφραγίδα ποιότητας της Staroil.

O Διευθύνων σύμβουλος της STAROIL κ. Γιώργος Πέτρου δήλωσε: «Η εισαγωγή του υγραέριου κίνησης δημιουργεί μια νέα αγορά στην χώρα μας. Παράλληλα, αποτελεί μια εναλλακτική αλλά και φιλική προς το περιβάλλον επιλογή για τους αυτοκινητιστές». Πρόσθεσε επίσης ότι «Ως STAROIL εργαζόμαστε συνεχώς για τη προμήθεια ποιοτικών καυσίμων με αξιοπιστία και σεβασμό προς τους καταναλωτές και είναι με ιδιαίτερη χαρά που θα παρέχουμε και αυτή την επιλογή στους πελάτες μας»