Η STAROIL με το πρόγραμμα της ‘Staroil goes Green’ αναλαμβάνει δράση για ένα περιβάλλον απαλλαγμένο από την πλαστική σακούλα και το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου θα διανέμει εντελώς δωρεάν στα πρατήρια της οικολογικές τσάντες. Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της ευρύτερης δραστηριοποίησης της εταιρείας για να καταστήσει την λειτουργία της φιλική στο περιβάλλον αλλά και να προωθήσει την οικολογική συνείδηση στο κοινό.

Για τον σκοπό αυτό έχει προμηθευτεί και θα διαθέσει το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου, εντελώς δωρεάν, 8,000 οικολογικές επαναχρησιμοποιούμενες τσάντες σε όλους όσους επισκεφτούν ένα από τα πρατήρια της Παγκύπρια. Με σλόγκαν ‘Ανακυκλώνεις; Εμείς Ναι!’ η Staroil επιθυμεί να ευαισθητοποιήσει το κοινό και να ενθαρρύνει την εμπέδωση φιλικών προς το περιβάλλον συνηθειών προσφέροντας μια εναλλακτική από τις επιβλαβείς για το περιβάλλον πλαστικές τσάντες.

O Διευθύνων Σύμβουλος της STAROIL, κ. Γιώργος Πέτρου, δήλωσε: «Η ενέργεια αυτή αποτελεί ακόμη ένα δείγμα της γενικότερης προσπάθειας μας για να έχουμε θετική συμβολή στα κοινά και σε θέματα που αφορούν την προστασία του περιβάλλοντος. Το πρόγραμμα ‘Staroil Goes Green’ είναι ενσάρκωση των περιβαλλοντικών προτεραιοτήτων μας και η ενέργεια αυτή αποτελεί ένα ακόμη κομμάτι των γενικότερων προσπαθειών που καταβάλλουμε για να έχουμε έμπρακτη συνεισφορά στην αειφορία της χώρας μας.»

Πέραν της πρωτοβουλίας για τη δωρεάν διανομή οικολογικών τσαντών από τα πρατήρια της, η Staroil στο πλαίσιο του προγράμματος ‘Staroil Goes Green’, έχει επεξεργαστεί και θέσει σε εφαρμογή διαδικασία για την σταδιακή εγκατάσταση φωτοβολταϊκών στα πρατήρια της. Γενικότερη επιδίωξη της εταιρείας είναι δια μέσω του προγράμματος και των δράσεων που πραγματοποιούνται και θα διενεργηθούν στο μέλλον να εκφράσει την εκτίμηση της προς τους κατοίκους των περιοχών που φιλοξενούν τα πρατήρια της και να συμβάλλει στη βελτίωση του τοπικού οικοσυστήματος.