Η εταιρεία STAROIL μας εφοδιάζει με όλα τα απαραίτητα για τις καλοκαιρινές μας εξορμήσεις στην παραλία, προσφέροντας μέχρι το τέλος Αυγούστου, 50 star-πακέτα με όλα όσα θα χρειαστούμε για μια υπέροχη απόδραση δίπλα στο κύμα. Τα πακέτα θα κληρωθούν μέσω ενός νέου και άκρως καλοκαιρινού διαγωνισμού στο Facebook: «STAROIL σε… “εξοπλίζει” για την παραλία!».

Κάθε πακέτο «απόδρασης» για την παραλία της STAROIL περιλαμβάνει όλα όσα πραγματικά χρειαζόμαστε έτσι ώστε να κάνουμε τη μέρα μας στη θάλασσα ακόμη πιο ευχάριστη και διασκεδαστική, όπως ρακέτες παραλίας, πετσέτα, μεταλλικό ποτήρι (thermos), παγωνιέρα και προστατευτικό ηλίου για το εσωτερικό του αυτοκινήτου (sunshade).

Κινηθείτε έξυπνα, μπείτε στη σελίδα της STAROIL στο Facebook www.facebook.com/StaroilCyprus, απαντήστε στην ερώτηση του διαγωνισμού, κάντε Share και διεκδικήστε απλά και εύκολα το απόλυτο beach-kit του καλοκαιριού… με ό,τι πραγματικά χρειαζόμαστε για τις φετινές μας εξορμήσεις στην παραλία.

Ο διαγωνισμός ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στις 24 Αυγούστου 2015. Κάθε εβδομάδα θα αναδεικνύονται με κλήρωση 10 νικητές, οι οποίοι θα ανακοινώνονται στη σελίδα της STAROIL στο Facebook. Μοναδική προϋπόθεση για να λάβετε μέρος στην κλήρωση είναι να απαντήσετε σωστά στην ερώτηση και να κάνετε share τον διαγωνισμό.

Καλή επιτυχία!