Η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών STAROIL και ο μη-κυβερνητικός οργανισμός REACTION ανακοινώνουν την επέκταση της συνεργασίας τους στην από κοινού προσπάθεια ανάσχεσης των επιπτώσεων της εξάπλωσης του κορωνοϊού (COVID-19) στην Κύπρο. Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, η STAROIL έχει αναλάβει, μέσω οικονομικής ενίσχυσης, την κάλυψη μέρους των συνεχώς αυξανόμενων αναγκών που καταγράφονται για την αγορά προστατευτικών μασκών, προστατευτικών στολών και γαντιών μιας χρήσης.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Γιώργος Πέτρου ανέφερε «H STAROIL σταθερή στις αξίες της, βρίσκεται όπως πάντα δίπλα στην κοινωνία και συμβάλλει στις προσπάθειες αντιμετώπισης της πρωτοφανούς κρίσης που βιώνουμε. Ως εταιρεία, αναγνωρίζουμε τη σημασία του διαχρονικού έργου του Οργανισμού Reaction και γι’ αυτό αποφασίσαμε να στηρίξουμε τις προσπάθειές του για την προστασία των ανθρώπων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.»

Από πλευράς του ο Πρόεδρος του REACTION, κ. Μάριος Σταύρου δήλωσε: «Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς την εταιρεία STAROIL για τη συμβολή της στις δράσεις του Οργανισμού. Στις μέρες μας, η συνεργασία μεταξύ διαφόρων φορέων είναι υψίστης σημασίας για τη συλλογική αντιμετώπιση του αόρατου εχθρού και των προκλήσεων που επιφέρει.»

Ως ένας υπεύθυνος οργανισμός η STAROIL παρακολουθεί συστηματικά τις εξελίξεις σε τοπικό και διεθνές επίπεδο, ενημερώνει άμεσα πρατηριούχους και προσωπικό για οποιαδήποτε νέα μέτρα και ενισχύει πρωτοβουλίες και δράσεις που έχουν ως στόχο την έμπρακτη στήριξη της κοινωνίας μας.