Η εταιρεία μας, στο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς και θέλοντας να συνεισφέρει στη προσπάθεια για περιορισμό των τροχαίων ατυχημάτων, ήταν ανάμεσα στους υποστηρικτές της “Ευρωπαϊκής Νύχτας Χωρίς Οδηγικές Συγκρούσεις” στην Κύπρο που θα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15 Οκτωβρίου, από το Reaction Cyprus.

Η Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα (European Night Without Accident) διοργανώνεται κάθε χρόνο το τρίτο Σάββατο του Οκτωβρίου, έξω από νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, με σκοπό την ενημέρωση των νέων ανθρώπων για τη σχέση αλκοόλ και οδήγησης.

Εθελοντές, ανάμεσα τους και μέλη του προσωπικού μας που βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο ‘Ασμάντιον’, ενθαρρύνουν τους συνομηλίκους τους θαμώνες των κέντρων να επιλέξουν από την παρέα τους ένα άτομο, το οποίο θα αναγορευθεί σε «οδηγό της παρέας» και αφού αποδεχθεί αυτό τον τίτλο θα είναι υποχρεωμένος να μην καταναλώσει αλκοόλ κατά τη διάρκεια της βραδιάς. Αυτός φυσικά θα οδηγήσει με ασφάλεια πίσω την παρέα του, επιστρέφοντας από τη νυχτερινή τους διασκέδαση.

Με την έξοδο του, αστυνομικοί με πολιτική περιβολή του έκαναν φιλικό εθελοντικό έλεγχο αλκοτεστ και αν είχε τηρήσει την υπόσχεση του και ήταν κάτω από το επιτρεπόμενο όριο, ανταμειβόταν με συμβολικά δώρα.

Η φετινή εκστρατεία στέφθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία καθώς, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του Reaction Cyprus, καθώς το 80% των συμμετεχόντων ήταν κάτω του ορίου.