Η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών STAROIL, προχώρησε στην οικονομική ενίσχυση του Πολυδύναμου Κέντρου Λακατάμιας καθώς και του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Τσερίου, στο πλαίσιο των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας, επιδιώκοντας έτσι τη στήριξη των προσπαθειών που γίνονται για βοήθεια σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, ιδιαίτερα κατά την περίοδο των εορτών του Πάσχα.

Η οικονομική ενίσχυση του Πολυδύναμου Κέντρου Λακατάμιας και του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Τσερίου, ύψους €1500, αποτελεί ένδειξη συμπαράστασης σε δύο περιοχές στις οποίες δραστηριοποιείται η εταιρεία, και που γνωρίζει από πρώτο χέρι τις ανάγκες που προκύπτουν, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να στηρίξει, σε κάποιο βαθμό, ανθρώπους και άπορες οικογένειες, για άμεση κάλυψη των αναγκών τους.

Αναφερόμενος σε αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία, ο Διευθύνων Σύμβουλος της STAROIL κ. Γιώργος Πέτρου, δήλωσε: «Πολιτική της εταιρείας μας είναι να στηρίζει τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε δυσμενή θέση, λόγω της οικονομικής κρίσης. Η στενή μας σχέση με τους Δήμους Λακατάμιας και Τσερίου, λόγω δραστηριοποίησης στις δύο αυτές περιοχές, μας επιτρέπει να γνωρίζουμε τις άμεσες ανάγκες που έχουν τα Κοινωνικά Παντοπωλεία για αγορά τροφίμων καθώς και για κάλυψη άλλων αναγκών που αφορούν κυρίως άπορες οικογένειες ή και ευπαθείς ομάδες.

Θεωρούμε ότι είναι ελάχιστη υποχρέωση μας να στηρίξουμε τους Δήμους Λακατάμιας και Τσερίου, έτσι ώστε όσο το δυνατό συνάνθρωποι μας αλλά και οικογένειες που έχουν ανάγκη να μην στερηθούν τα απαραίτητα κατά τις γιορτινές αυτές μέρες».