Με μεγάλη, ομολογουμένως, καθυστέρηση οι ζεστές θερμοκρασίες φαίνεται ότι μας αποχαιρετούν. Όλα δείχνουν ότι ο χειμώνας είναι πλέον προ του πυλών, και η STAROIL είναι για ακόμα μια φορά δίπλα στους καταναλωτές με μια προσφορά που διασφαλίζει ότι κι αυτό τον χειμώνα και ζεσταίνεσαι και κερδίζεις!

Για κάθε 200 Ευρώ που ξοδεύετε σε πετρέλαιο θέρμανσης από τη STAROIL εξασφαλίζετε δωροκουπόνι αξίας 5 ευρώ για καύσιμα κίνησης από τα πρατήρια της Staroil σε όλη τη Κύπρο.

Παράλληλα, μπαίνετε στη κλήρωση για την ευκαιρία να κερδίσετε ένα από τους πέντε δρόμους αντοχής.

O Διευθύνων σύμβουλος της STAROIL κ. Γιώργος Πέτρου δήλωσε: «Kι αυτό το χειμώνα, η STAROIL βρίσκεται δίπλα στον καταναλωτή δίνοντας του την ευκαιρία να εξοικονομήσει χρήματα, επιλέγοντας απλά την προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης από τα πρατήριά μας. Με τη προσφορά αυτή, η εταιρεία μας, δείχνει την εκτίμηση της προς τους καταναλωτές που επιλέγουν τη STAROIL για το πετρέλαιο θέρμανσης τους. Είμαστε σίγουροι ότι όπως και τις προηγούμενες χρονιές οι καταναλωτές θα αξιοποιήσουν την προσφορά μας, γιατί στη STAROIL το χειμώνα και ζεσταίνεσαι και κερδίζεις».

Κινηθείτε έγκαιρα και κυρίως προνοητικά για να επωφεληθείτε της προσφοράς η οποία ισχύει μέχρι τις 15/01/2017, κάνοντας την παραγγελία σας με απλό και εύκολο τρόπο είτε τηλεφωνικώς στη Παγκύπρια γραμμή εξυπηρέτησης της STAROIL 7777 2112, είτε διαδικτυακά στο www.staroilcyprus.com. Με αυτό τον τρόπο οι καταναλωτές, όποια στιγμή και ώρα της ημέρας το θελήσουν, έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν την παραγγελία τους και να προμηθευτούν ποιοτικά καύσιμα που συμφέρουν!

Η διανομή του πετρελαίου θέρμανσης της STAROIL στο δικό σας χώρο γίνεται χωρίς χρέωση, με ακρίβεια στην ποσότητα και ασφάλεια.