Στα πλαίσια των εορτασμών για τα 10 χρόνια λειτουργίας της, η Κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών STAROIL, με την τεχνική υποστήριξη της εταιρείας αθλητικών ειδών Archontides Sports, διοργανώνει τον μεγαλύτερο καλοκαιρινό διαγωνισμό, κληρώνοντας αθλητικό εξοπλισμό αξίας άνω των 25.000 Ευρώ!

Κάνοντας εκκίνηση τη Δευτέρα 11 Ιουλίου, ο διαγωνισμός θα τρέξει για 10 εβδομάδες στα πρατήρια της STAROIL. Μέσω του διαγωνισμού, η STAROIL θα κληρώνει κάθε βδομάδα 4 δώρα: ένα δρόμο αντοχής, ένα multigym, ένα πακέτο οργάνων γυμναστικής για άνδρες, και ένα πακέτο οργάνων γυμναστικής για γυναίκες.

Τα δώρα θα κληρώνονται μεταξύ των πελατών της STAROIL που έχουν προβεί μέσα στην εβδομάδα σε αγορά προϊόντων αξίας 25 ευρώ και άνω. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι πελάτες είναι συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στο ειδικό κουπόνι του διαγωνισμού, και να το τοποθετούν στην κληρωτίδα που βρίσκεται σε κάθε πρατήριο.

Μετά το πέρας των 10 εβδομάδων, θα ακολουθήσει ακόμη μια κλήρωση κατά την οποία θα κληρωθούν μεγάλα δώρα μεταξύ όλων των συμμετεχόντων κατά τις 10 εβδομάδες που έτρεξε ο διαγωνισμός μας.

Για όλα τα νεότερα σε ό,τι αφορά τον διαγωνισμό, επισκεφθείτε τη σελίδα της STAROIL στο Facebook.