Η Staroil Cyprus, στο πλαίσιο της εκφρασθείσας δέσμευσης της για στήριξη κοινωνικών σκοπών και της τοπικής κοινότητας, προσέφερε χρηματική στήριξη σε ιδρύματα του Δήμου Λακατάμιας. Την εισφορά παρέδωσε στη Δήμαρχο Λακατάμιας, κ. Φωτούλα Χατζήπαπα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Γιώργος Πέτρου.

Η χορηγία αντανακλά τις κοινωνικές ευαισθησίες της εταιρείας και την επιδίωξη της να ενισχύσει το έργο που επιτελούν τα εν λόγω ιδρύματα. Επιπρόσθετα, επιθυμία της Staroil είναι να εμβαθύνει τη σχέση της με τη τοπική κοινότητα και τους κατοίκους της Λακατάμιας και να καταστεί αρωγός στη βελτιστοποίηση της ποιότητας ζωής στο Δήμο.

O Διευθύνων Σύμβουλος της STAROIL, κ. Γιώργος Πέτρου, δήλωσε «Ως Staroil προσπαθούμε να στηρίζουμε, στο βαθμό του δυνατού, δράσεις και πρωτοβουλίες με κοινωνικό πρόσημο τόσο σε τοπικό επίπεδο στις περιοχές όπου είναι τα πρατήρια μας αλλά και παγκύπρια. Θεωρούμε εαυτόν, και είμαστε, κομμάτι της τοπικής κοινότητας και επιθυμία μας είναι να έχουμε θετική συμβολή στη καθημερινότητα των κατοίκων της.»