Το πρατήριο της εταιρείας στο Τσέρι προσφέρει πλέον και υγραέριο κίνησης

Η Staroil έχει εξασφαλίσει όλες τις απαραίτητες άδειες και είναι επίσημα πλέον σε θέση να διαθέσει υγραέριο κίνησης στους Κύπριους οδηγούς από το πρατήριο της στο Τσέρι. Έχοντας προβεί σε όλες τις απαραίτητες αναβαθμίσεις στο πρατήριο, πληρώντας όλες τις προδιαγραφές που η κυπριακή νομοθεσία απαιτεί, το μόνο που απέμενε για να ξεκινήσει την παροχή υγραερίου στο κοινό ήταν η απαραίτητη άδεια την οποία και έλαβε στις 8 Αυγούστου 2017.

Έτσι, το πρατήριο της εταιρείας στο Τσέρι, απέναντι από τη Λαπάτσα, έγινε το πρώτο πρατήριο της εταιρείας, αλλά και ένα από τα πρώτα ανά το παγκύπριο, που διαθέτει στους Κύπριους οδηγούς τη φιλική στο περιβάλλον αλλά και στην τσέπη αυτή επιλογή. Οι καταναλωτές μπορούν, πλέον, να προμηθεύονται υγραέριο κίνησης με απόλυτη ασφάλεια, άρτια εξυπηρέτηση αλλά και με τη σφραγίδα ποιότητας της Staroil. Επιπλέον, στα πλάνα της εταιρείας είναι η διενέργεια των απαιτούμενων κινήσεων για να είναι σε θέση στο άμεσο μέλλον να προσφέρει υγραέριο από τα πρατήρια της σε όλες τις επαρχίες.

O Διευθύνων Σύμβουλος της STAROIL, κ. Γιώργος Πέτρου, δήλωσε: «Η έναρξη παροχής υγραερίου κίνησης στην Κύπρο διανοίγει μια νέα προοπτική στον τομέα των πετρελαιοειδών. Όντας μια φιλική στο περιβάλλον αλλά και την τσέπη επιλογή, είμαι σίγουρος ότι θα προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών Κυπρίων αυτοκινητιστών. Ως Staroil έχουμε προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να παρέχουμε την εναλλακτική αυτή, δουλεύοντας πάντα με την ίδια προσήλωση για την προμήθεια ποιοτικών καυσίμων με αξιοπιστία και σεβασμό προς τους καταναλωτές. Η κίνηση μας αυτή, την οποία θα ακολουθήσουν και αρκετές άλλες, εντάσσεται στα πλαίσια της στρατηγικής μας για διαρκή ανάπτυξη και για την προσφορά μιας ευρείας γκάμας προϊόντων που καλύπτουν τις ανάγκες των Κυπρίων καταναλωτών.»