Ο χειμώνας είναι προ των πυλών, οι θερμοκρασίες έχουν πάρει την κατιούσα και η Staroil δηλώνει έτοιμη να σας προσφέρει, για άλλη μια χρονιά, μια ιδιαίτερη εμπειρία χειμώνα με εξασφαλισμένη τη ζεστασιά του χώρου σας. Προσηλωμένη στη διάθεση υψηλής ποιότητας καυσίμων, με άμεση εξυπηρέτηση και ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμολόγηση, η εταιρεία, προσφέρει εξελιγμένο πετρέλαιο θέρμανσης που διασφαλίζει την καλύτερη απόδοση της θέρμανσης σας με τον πιο οικονομικό τρόπο.

 

Επενδύοντας διαρκώς στην ποιότητα, η Staroil, έχει εισαγάγει ειδικά, γερμανικής προέλευσης, πρόσθετα τα οποία όχι μόνο βοηθούν στην καλύτερη καύση με αποτέλεσμα τη βέλτιστη απόδοση της θέρμανσης σας, αλλά εξασφαλίζουν και μεγαλύτερη οικονομία στην κατανάλωση. Επιπρόσθετα, το εξελιγμένο πετρέλαιο θέρμανσης Staroil συντείνει στην καλύτερη συντήρηση και μακροζωία του συστήματος θέρμανσης καθώς καθαρίζει το σύστημα και το προστατεύει από τη διάβρωση.

 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της STAROIL, κ. Γιώργος Πέτρου, δήλωσε: «Kι’ αυτό το χειμώνα, η STAROIL βρίσκεται δίπλα στον καταναλωτή προσφέροντας του υψηλότατης ποιότητας καύσιμα που αποτελούν την πιο οικονομική και αποδοτική λύση για τη θέρμανσή του. Με το εξελιγμένο πετρέλαιο θέρμανσης Staroil αλλά και την εξαιρετική εξυπηρέτηση του προσωπικού μας, που αποτελεί παράγοντα περηφάνιας για την εταιρεία μας, η Staroil αποτελεί εγγύηση για ένα ευχάριστο και ζεστό χειμώνα. Με μια απλή κλήση αναλαμβάνουμε τα υπόλοιπα. Όπως λέμε χαρακτηριστικά, Staroil… και ζεστάθηκες!»

 

Με την εγγύηση και αξιοπιστία της Staroil μπορείτε να προμηθευτείτε, με άμεση παράδοση, εξελιγμένο πετρέλαιο θέρμανσης. Καλέστε απλά στο 22575004 και διευθετήσετε με άνεση και ευκολία την παράδοση του πετρελαίου στο χώρο σας.